who next??

::. V.I.P list .::.

Tuesday, June 12, 2012

sunyi..

salam semua..
sedih btul aku rse hr ni...
sunyi btul hdup aku ni...
hubby aku baik..baik sgt...tp die xleh nm ade tuk aku slalu...
anak...bl aku nk dpt anak...hilang ckit rse sunyi ni...

syg mama...mama rindu sgt kat syg..

YA ALLAH..brikan akh kekuatan tuk tempuh dugaan yg d beri kpd ku...

mood: tersangat sedih..sedih...

Friday, June 8, 2012

peluang ke 2...gone.. gugur...

salam...lama btul tggl blog ni..da byk sawang da..hope korang smua sht 2 je...
aku?sht je...mcm biase...
klo korang nk tau..klo aku lama xpost entry  ni..bersebab..
kali ni sebab nye aku keguguran ank yg ke 2..

sedih..sedih..Allah je yg tau..peluang ke2 ni pun still xde rezeki..ramai yg ckp aku ni kuat..ye....aku mest kuat..klo x..da lama aku jd ape pun xtau..k,la..nk merapu byk sgt..otk da jwm..huhuhu...

Saturday, March 31, 2012

makin lama makin rindu..

Muhammad 'Imran Zikry..
mama rindu sgt..

mood: empty..i need my lovely son..

Friday, March 16, 2012

dalam kenangan 2

sambungan...

masa aku bersalin tu..hubby aku dlm perjalanan dr johor..naik bas..mula2 die igt aku just admit je..n die xtau pun anknye da xde..dlm pkl4.30pg die smpai jmpe aku kat wad..mak aku jmpe die n bgtau yg baby kami xde da..aku xsggup nk tgk hubby aku sbb rse b'salah sgt sbb da hampakan die..2nd time aku nmpk die menangis..tp die jgk yg bg smgt kat aku..die byk sgt bantu aku tuk terima ape yg da jd ni..aku mntk die uruskan jenazah ank kami..pkl 10am 8/12/11..baby aku selamat dikebumikan d tanah perkuburan bkt naga..d apit oleh atuk n nenek aku..Alhamdulliah..hubby aku yg mndikan jenazahnye..adik aku yg imamkan solat jenazah tuk baby aku.. blh kate dkt sbulan aku hlg arah..aku rse sunyi..aku rse aku xde sape2..but thanks to my love n my family sbb ade time aku kehilangan..sblm aku bersalin..aku ade cri nama tuk ank yg bakal aku lahirkan..kebetulan mmg nama tuk boy yg aku cri..n nama nila yg aku beri tuk ank aku..
Muhammad 'Imran Zikry..
sdpkan..:) smlm genap 100hr pemergiannya..hanya doa yg aku kirimkan utknye..aku xdpt nk besarkan die..tp mudah mudahan aku dpt jmpe die nnt.. awl bulan hr tu aku blik s.alam..n 1st time aku pergo ziarah kuburnye..tu je yg dpt aku wat tuk hilangkan rse rindu..

mmm..rsenye aku xleh nk taip byk da..aku sgt2 rindukan die..
sayang..tggu mama ye sayang..

Dalam kenangan...

salam all..lama xupdate pape kat cni kan.. n byk sgt benda yg jd dlm hdup aku 3-4 bln lps.. nk la story ckit.. sape yg da tau tu leh aku cte lg ek kat cni.. tanggal 7/12/11 aku selamat melahirkan baby boy secara normal w/pun baby songsang.. skit dr pkl 2pm then aku p la hospital klang sbb sblm ni kan aku ade cte yg aku berjauhan skjp ngn hubby..berbalik pd cte asal..aku thn skit dkt 7jam..hampir 9pm bru la bersalin...klo smua nk tau..aku bersalin xckup bln..lg 4hr nk msuk 7bln..tp kuasa ALLAH kan...sape leh halang? lps bersalin aku tnye kat doc tu aku dpt baby ape..tapi doc tu sy pun xtgk lg..die kate biar die jht dl..nnt die bwk baby tu jmpe aku..doc tu jht sgt lama ok..aku ade rse smthing..aku tnye kat smua doc kat ctu...baby aku baby ape...tp ade sorg nurse tu ckp xde org bgtau aku lg ke...smua diam..then dtg sorg doc pompuan..dtg jmpe aku..cte psl baby.."puan..ank puan sy xpasti boy or girl..tp nk bgtau die sempurna..lengkap smua..cm baby kering maybe air ketuban da pch tp puan xsedar..sy nk smpai kam berita ni..hrp puan bersabar..kami da beribantuan tuk selamatkan ank puan tp ALLAH lbh sygkan die..die xkuat nk survive sbb maybe die da kene jangkitan kuman..n berat die just 950g..klo puan nk tgk..puan kuat..sy leh bwk.." as mother..mest la aku nk tgk ank aku kan..ms tu hanya ALLAH je tau perasaan aku..kehilangan zuriat yg aku n hubby tggu..dgn kuatkan smgt..aku ckp nk tgk..doc tu pegi amik n tunjuk kat aku...ya ALLAH..bila aku tgk je wajahnye..sayu hati aku..pns lg..n die adela lelaki..menangis aku xhenti..harapan hubby aku nk dpt baby boy hampir di makbulkan..tapi die pergi mngafap ilahi..